Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

HAPERT Basic, dé ideale kleine aanhanger voor elke klus

HAPERT biedt een Basic aanhanger voor elke transportklus. Zo leveren wij naast het open aanhanger basismodel ook de Basic Large en de enkelasser Small. Bent u juist op zoek naar een functionele plateauwagen, dan is de Basic Top! (2,30 x 1,40 meter) of een Top! Large model (2,60 x 1,40 meter) voor u de beste transportoplossing.

Tussen ons aanbod van compacte aanhangers vindt u ook een praktische bagagewagen: de Basic Cover. Tel daarbij op de verschillende optiepakketten en accessoires, en ook u komt tot de conclusie dat u voor elke klus een passende Basic aanhanger kunt kopen. Met andere woorden: de Basic is uw beste transportpartner tegen een uiterst scherpe prijs!

De verschillende typen Hapert Basic kleine aanhangers

Hapert Basic

Kleine open aanhanger

Deze innovatieve, solide aanhanger is leverbaar in een 750 kg ongeremde- en 1350 kg geremde uitvoering. Nu ook verkrijgbaar als tandemasser in 2000 kg uitvoering. Ondanks de zeer aantrekkelijke prijs doet deze Basic aanhanger geenszins onder voor zijn Basic “familieleden”.

Hapert Basic cover

Bagagewagen

De Basic Cover biedt als bagagewagen verrassend veel binnenruimte. Deze praktische aanhangwagen is verkrijgbaar in een 750 kg ongeremde- en 1350kg geremde uitvoering. Ook de Basic Cover bagagewagens van HAPERT zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen.

Hapert Basic pro

Enkelasser open aanhanger

De Basic Pro is een robuuste enkelasser open aanhanger die leverbaar is in zowel geremde als ongeremde variant, waarbij u kan kiezen tussen het model met pijpdissel of V-dissel. De Basic Pro is uitgevoerd met Multiplex wanden inclusief Combi Protect Rail op de zijkanten en voorzijde.

Hapert Basic top!

Enkelasser plateauwagen / open aanhanger

De Basic Top! kan zowel worden ingezet als open aanhanger en als plateauwagen dankzij zijn afneembare aluminium zijwanden en hoekrongen. De Basic Top! is leverbaar in een 750 kg ongeremde- en 1350/1500 kg geremde uitvoering. Deze open aanhanger / plateauwagen is een uitstekend alternatief voor zijn grotere broer, de HAPERT Azure.

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Basic aanhangers zijn leverbaar in uiteenlopende uitvoeringen

De uiterst scherp geprijsde Basic aanhangwagens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Van 750 kg  uitvoering tot een 1350 kg of 1500 kg.
  • Geremd en ongeremd.
  • Standaard antislip laadvloer.
  • Standaard vlakke achterklep.
  • Geanodiseerde aluminium wanden, met gebruiksvriendelijke, robuuste sluitingen.
  • Slimme montagegootjes met bindogen, voor veilig vastzetten van uw lading.
  • Montagegootjes zijn ook geschikt voor uw bindreling, ladingnet, afdekzeil en deksel.

Al deze opties kunt u eenvoudig zelf op uw bakwagen, plateauwagen of bagagewagen monteren.

Stel uw vraag

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Solide aanhangwagen met optimaal laadvermogen

In de Basic productgroep beschikt elke HAPERT aanhangwagen over een uitvoerig geteste, geklonken constructie. Uniek is de verbinding van de laadvloer met de as en de dissel; de as is via twee verbindingselementen aan de dissel bevestigd. De bevestiging van de as aan de dissel is zodanig, dat deze een op de as uitgeoefend koppel af kan steunen op de dissel. Deze speciale constructie maakt een chassis overbodig. Zo profiteert u van een solide aanhanger met een lager gewicht én tegelijkertijd een groter laadvermogen.

Uit vervormings- en trektesten is gebleken dat de klinknagel verbinding sterker is dan de traditionele bout-moer verbinding, waardoor nauwelijks spanning in de constructie optreedt. Bovendien is de klinknagel veel beter bestand tegen trillingen. Verder is het laadvermogen van onze Basic aanhangers uitvoerig getest. Uit de testen is gebleken dat zelfs bij een belasting van meer dan 300% van de toegestane massa, de constructie volledig intact blijft! Zó betrouwbaar is deze aanhangwagen van HAPERT.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.

HAPERT levert uw basic aanhanger op maat

HAPERT levert alle aanhangwagens van Basic tegen de scherpste prijs. Wij zorgen voor een maatwerk model, dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen, transportbehoeften en uw beschikbare budget. Naast de gewenste afmetingen en het laadvermogen, kunt u ook kiezen uit talloze accessoires en optiepakketten, zoals:

  • Optiepakket Starter
  • Optiepakket Home&Garden
  • Optiepakket Home&Garden XL

Bij uitstek de beste aanhangers voor privé gebruik! De uiterst betrouwbare, solide Basic’s zijn leverbaar in vele afmetingen en gewichtsklassen, ongeremd en geremd. Bovendien betaalt u bij HAPERT altijd een vaste lage prijs. Stel zelf uw HAPERT Sapphire aanhangwagen samen op de officiële website van HAPERT

Maak een afspraak voor meer informatie