Contact opnemen

Vraag ons gerust om advies en naar onze mogelijkheden. Bel of mail ons, of geef hiernaast aan waarmee we ú kunnen helpen.

Diederik Cluistra

Aanhanger dubbelasser

Een dubbelasser aanhanger heeft veel voordelen ten opzichte van een enkelasser. Deze tandemasser aanhangers zijn namelijk zeer veelzijdig en stabiel. Ook heeft de aanhangwagen een sterk verbeterd laadvermogen door de betere verdeling van de benedenwaartse druk over 2 wielassen. Verder hebben dubbelassers vaak een groter laadoppervlak, waardoor u meer goederen kwijt kunt.

Een dubbelasser aanhanger: de beste keuze voor ondernemers!

Of u nu stratenmaker bent en grote hoeveelheden waaltjes moet vervoeren, of een stevige kipper nodig hebt als hovenier. Profiteer van de verbeterde stabiliteit en laadvermogen van een dubbelassige aanhangwagen van Cluistra. Wilt u als ondernemer een aanhanger kopen, dan is dit type aanhangwagen dus een goede keus. Weet u nog niet zeker welk type tandemasser aanhanger voor u geschikt is, of zit uw ideale kar er niet tussen? Wij maken ook aanhangwagens op maat. Bel ons dus gerust om advies!

Bekijk ons assortiment aan dubbelasser aanhangers:

 

Open aanhangwagen

Hapert Azure H-2

Binnen de Azure-serie behoort het H-2 model, een tandemasser plateauwagen, al vele jaren tot de topmodellen onder de HAPERT aanhangwagens. Deze geheel vernieuwde open aanhangwagen is verkrijgbaar als ongeremde versie (Azure HN-2) en als geremde aanhanger (Azure HB-2).

Open aanhangwagen

Hapert Azure L-2

De Azure LB-2 is een compleet vernieuwde tandemasser bakwagen! Deze open bakwagens met tandemas zijn verkrijgbaar met multiplex wanden (LB-2 Multiplex), aluminium wanden (LB-2 Aluminium) of volbad verzinkte stalen wanden (LB-2 Staal).

Open aanhangwagen

Hapert Azure +

De Azure+ is de sterkste aanhangwagen in zijn segment. Deze plateauwagen is onder andere uitgevoerd met een volledig gelast en volbad gegalvaniseerd chassis, 3500kg. bruto laadvermogen, paraboolveren met schokbrekers aluminium grijze wanden.

Gesloten aanhangwagen en koelwagen

Hapert Sapphire L-2

Onze tandemasser gesloten aanhanger , de HAPERT Sapphire L-2, is de ideale keuze voor het veilig vervoeren van grotere waardevolle goederen en materialen, ook verkrijgbaar als koelwagen of dekselwagen. Deze type aanhangwagens zijn leverbaar in diverse gewichtsklassen: van 2000kg tot 3500 kg bruto laadvermogen. De standaard laadvloerhoogte is zo’n 55cm, wat het inladen van uw lading erg makkelijk maakt.

Kipper aanhangwagen

Hapert Cobalt +

De Cobalt + kipper aanhangwagen van HAPERT, is een achterwaarts kippende aanhangwagen. Deze type kipper aanhangwagens zijn voorzien van een solide hydraulische cilinder en kunnen door middel van een handpomp of volledig elektrisch, bediend worden.

Kipper aanhangwagen

Hapert Cobalt HM

Onze Cobalt HM modellen zijn driezijdig kippende aanhangwagens en beschikken over solide hydraulische cilinders en kunnen uitgerust worden met een handpomp of elektrische bediening. Deze driezijdige kippers zijn leverbaar als tandemasser (HM-2) en drie-asser (HM-3).

Plateau aanhangwagen

Hapert Indigo T

De Indigo T, een hydraulisch kantelbare plateauwagen, is ideaal voor het vervoer van auto’s als autoambulance en machines machinetransporter. Dankzij het dubbelwerkend hydraulisch systeem is de aanhanger eenvoudig in de ideale oprij-positie te kantelen. Dankzij de antislip multiplex laadvloer van 15mm laadt u uw machine of auto gemakkelijk op de aanhanger. Paraboolvering is standaard bij dit model.

Plateau aanhangwagen

Hapert Indigo F

De niet-kantelbare plateauwagen van HAPERT, de Indigo F, is een uiterst stabiele autoambulance en machinetransporter. Deze aanhangwagen is speciaal ontworpen voor het transporteren van voertuigen, kleine graafmachines, tractoren en overige landbouwmachines. De niet-kantelbare plateauwagens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Uw eigen aanhangwagen inruilen?

Ook dat is mogelijk! Lees hier meer over de mogelijkheden of bel ons op:

0318 - 511302

Mag ik de tandemasser trekken met een B-rijbewijs?

Als het totaalgewicht van het trekkende voertuig (uw auto of bedrijfswagen) en het gewicht van de (onbeladen) dubbelasser aanhanger in totaal onder de 3500 kilogram uitkomt dan kunt u de tandemasser trekken met alleen uw B-rijbewijs. Let wel op dat u het maximale trekgewicht dat op het kentekenbewijs van uw auto staat, niet overschrijdt.

Ik heb speciale wensen

Heeft u ons Hapert assortiment bekeken, maar voldoen deze wagens dit niet exact aan uw wensen? Laat ons uw aanhangwagen op maat bouwen! Al het materiaal hebben wij in huis, zodat wij nagenoeg alle mogelijke modellen voor u kunnen bouwen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag!

Plan uw route

Kom eens langs

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar in onze showroom.

Marien

Premium dealer van Hapert

Wij zijn trots om een officiële premium Hapert-dealer te zijn. De aanhangwagens van Hapert zijn de sterkste en meest robuuste aanhangers van Europa. Zodat u die stenen, groenafval, planken of bouwmaterialen kunt vervoeren zonder problemen onderweg. We zijn fan van het diverse assortiment aan dubbelasser aanhangers van Hapert, van open aanhangwagens, kipper aanhangwagens, transport aanhangwagens zoals een plateauwagen, tot diverse dichte aanhangers.

Over Cluistra.com Aanhangwagens

Wij zijn de aanhangwagen specialist voor Midden Nederland. We zijn premium dealer van Hapert Aanhangwagens en hebben een uitgebreid assortiment. Als BOVAG erkend bedrijf weet u zeker dat niet alleen de aanschaf maar ook het onderhoud bij ons in vertrouwde handen is.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht). Onze klanten komen uit heel Midden Nederland, uit plaatsen als Ede, Ederveen, Rhenen, Amerongen, Lunteren, Bennekom, Scherpenzeel, Leersum, Maarsbergen, Wageningen, Woudenberg en Barneveld.

BOVAG-erkend

Cluistra werkt al 25 jaar volgens de BOVAG-richtlijnen. Ook voor onderhoud bent u bij Cluistra dus aan het juiste adres.

Wat klanten zeggen

Wouter uit Veenendaal: “Gewoon een super adres. Deze mannen weten waar ze over praten en doen wat ze zeggen. Niet teveel woorden maar wel veel daden. Ik zeg tegen een ieder zoek niet verder maar dit zijn de juiste mensen en bedrijf waar je van op aan kan.”

Bekijk meer referenties op www.klantenvertellen.nl

Cluistra: betrouwbaar familiebedrijf

Marien Cluistra heeft een passie voor rollend materieel en is daarom dit familiebedrijf 25 jaar geleden gestart. Inmiddels is de tweede generatie aan het werk, namelijk zijn zoon Diederik. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe aanhangwagens en het opknappen van gebruikte aanhangers. Wij verkopen namelijk ook occasions. We doen er kortom graag alles aan om piekfijne aanhangwagens te leveren, die jarenlang hun werk blijven doen. Leer ons kennen!